maandag 20 juli 2009

IL PATINO


Sam Slange, een privédetective aan de rand van de ravijn, wordt als waakhond ingeschakeld bij een moordonderzoek in de hoogste laag van de maatschappij. Iemand is orde op zaken aan het stellen binnen de wandelgangen van de vrijmetselarij. Machtige leden van het elitaire genootschap worden vermoord, de dader stelt geen eisen. Slechts enkelen, die weten waar de klepel hangt, vrezen voor hun leven en het behoud van de wereldeconomie. Jarenlang hebben ze de bedrijfswereld bespeeld als een pop in het theater. Als de moordenaar zijn doel bereikt zal het doek onherroepelijk vallen. De lokale - en de federale politiemacht tasten in het duister, Hein met de zeis in een professional.

1 opmerking:

  1. Il Patino, man man man wat een boeiend boek dit is een boek dat thuis hoort in elk rek van iedere boekenwinken door het ganse land.
    Sam Slang en de andere fictive personages lijken tot leven te komen ik denk zelfs een perfct verfilmbaar boek. Bjorn jij bent een groot schrijver doe zo verder het gaat je goed !!! greetzz K.C.

    BeantwoordenVerwijderen